‘Polifonía jonda’ 2.0

Un cop finalitzada la gravació i les sessions de fotografies, Alba Guerrero ha estat treballant fort per fer-se un lloc a les xarxes socials. En aquest sentit, la cantaora ha creat una pàgina de Facebook des de la que podreu mantenir-vos al dia de tots els seus projectes musicals. Us convidem a que us en feu seguidors!

A més a més, des de fa aproximadament una setmana, Bandcamp acull dues de les cançons que formen part de ‘Polifonía jonda’:

Tonàs és un tema interpretat i enregistrat sense més instrumentació que les veus d’Alba, Anna, Cristina i Carles:

‘Doctora’ és un garrotin que posa la pell de gallina i on les quatre veus han comptat amb el coixí de la guitarra de Paco Garfía i les percussions de David Domínguez:

Però aquí no acaben les novetats. Alba acaba de penjar a Youtube un vídeo de les Tonás, on podreu veure imatges de l’estudi de gravació i dels assajos al Centre Cívic Besòs:

I per acabar una notícia bomba. Per a tots aquells que no pugueu esperar a la presentació que  ‘Polifonía jonda’ farà el 21 de juny al Centre Cívic Besòs, us fem saber que podreu veure l’espectacle el proper 24 de maig, en el marc del Festival Ciutat Flamenco (abans Flamenco Ciutat Vella). Més informació a l’esdeveniment que n’ha creat l’Alba.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under 'Polifonía Jonda' - Alba Guerrero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s