El compte enrere de Tenderete

A falta d’un mes per a la seva presentació en directe, Tenderete són a punt de donar per finalitzada la seva etapa compositiva i creativa. Per davant tenen encara 4 setmanes en les que la formació encararà aspectes com la posada en escena i la concreció dramatúrgica de la seva proposta.

És per això que ja tenen fixada una data per fer un assaig general en el que comptaran amb el suport tècnic de l’equip del Centre Cívic Besòs en matèria de so i llums, així com amb l’assessorament escenogràfic de Xavi Pla i Mariona Castells de la companyia suministrosomenec.

Durant l’assaig d’avui, Tenderete, a banda d’encomanar-nos part de l’entusiasme que els caracteritza, ens han revelat alguns detalls del seu espectacle. El repertori, pràcticament tancat, inclourà les cinc cançons del seu debut discogràfic, a les que caldrà afegir quatre temes nous: una guajira, una farruca i dues alegrías. Una de les alegrías respon al nom de ’20 chicas son 4 reales’ i la seva lletra diu així: ‘La alegría no la vendo, tú bien lo sabes. La regalo cantando por to’ los lares. Lo que sí vendo, niña, son delantales, a 20 chicas, que son 4 reales’.

Abans d’acomiadar-nos, recordar que Tenderete estaran presentant el seu nou espectacle en directe al Centre Cívic Besòs el proper divendres 27 d’abril, a les 20:30h. L’entrada a aquest acte serà gratuïta.

Mentrestant, i per anar fent boca, us recomanem escoltar les seves cançons, que sonen així de bé:

Anuncis

1 comentari

Filed under Tenderete

One response to “El compte enrere de Tenderete

  1. patasdegallo

    sonáis estupendo. puntual como un clavo allí estaré el día 27 pa deleitaaaarme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s