Tenderete es “posa en escena”!

A una setmana de la Pinzellada Flamenca que Tenderete oferirà al Centre Cívic Besòs, la formació ja ultima i perfecciona la seva posada en escena.

El passat dimecres Tenderete va realitzar un assaig general on, amb l’ajuda de la direcció artística de Xavi Pla (suministrosdomenec), va poder valorar aspectes com el vestuari, l’ atrezzo, la interpretació, l’espai escènic o la disposició dels intèrprets a l’escena,  així com realitzar proves de so i il·luminació.

A més, la formació va gravar un vídeo promocional d’imatge i so, que molt aviat podrem veure penjat a la xarxa.

L’espectacle s’estructura en tres parts i llisca poderosament entre la frescor, l’originalitat, la vigorositat i la intimitat… Segons Xavi Pla, la formació “té la columna vertebral a lloc: música, cante i baile. I com no, té MÚSICS, CANTAORA  i BAILAORA amb les ganes, la  il·lusió, l’entusiasme i la passió que continua encapçalant el projecte.  I de quina manera!!!”

’20 chicas son 4 reales’, es manté dret, ferm i no trontolla, ans al contrari, camina a pas molt ferm!

Tenderete ens va mostrar que ja hi són, que ja ho tenen, que ja estan aquí i que ja només hi faltem nosaltres per donar-los tot el caliu possible.

I no desvetllarem res més!! Si aneu a veure l’estrena, de ben segur que Tenderete us farà gaudir d’un espectacle elegant, bonic, agradable, suggerent però també poderós, i sense cap estridència.

Us deixem amb el cartell de la pinzellada flamenca de Tenderete (el proper divendres 27 d’abril a les 20.30h, al Centre Cívic Besòs), on es pot veure la magnífica il·lustració de Socatoba.

El compte enrere comença…

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Tenderete

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s