Èxit en la Pinzellada Flamenca de Cargolé

El passat divendres 24 de maig, Cargolé va acabar la seva residència de creació amb la Pinzellada Flamenca al centre cívic Besòs.

Pinzellada Flamenca de Cargolé

Hi havia força expectació per veure el nou projecte que la formació ha gestat durant aquests últims mesos, gràcies al projecte (in)fusiona’t. I no van defraudar. “Historias Caracolianas” (nom que ha rebut el seu nou projecte), va ser una bona eina per mostrar la feina feta.

Es tracta d’una nova aventura musical marcada pel compàs d’una màquina d’escriure i una marioneta que interpreta alguns dels nous temes d’aquesta formació flamenca barcelonina.

Amb una bona afluència de públic, Cargolé va realitzar un espectacle que va combinar música flamenca i cant, harmonitzada amb la corda fregada del violí, la diversitat de les percussions i amb el so del baix que generava una solidesa al conjunt. En definitiva, un bon concert musical amb diversos tocs d’interpretació.

La formació va apuntar alguns fragments reivindicatius i va finalitzar l’espectacle amb una interpretació de música balcànica que va fer acabar el concert amb molta força.

Cargolé deixa enrere així la seva residència al centre cívic. Nosaltres els hi desitgem molta sort i continuarem molt atents al seu trajecte!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Cargolé, Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s