Vibrant estrena de “La Catalana dice no!”

El passat divendres 21 de juny, va tenir lloc la darrera pinzellada flamenca de l’(in)fusiona’t 2013 amb l’estrena de La Catalana dice no!, que va acollir una molt bona assistència de públic.

Funció La Catalana dice no!L’espectacle, va esdevenir una gran representació artística que pivotava entre el teatre i la dansa. El relat històric i la denúncia del fatídic esdeveniment que es narra, hi és present en tota la representació, escenificant moments de ràbia i reivindicació, alhora que es combinava amb pinzellades d’humor.

La funció va anar agafant força a mesura que avançaven els minuts provocant la enorme atenció del públic, que va acabar ovacionant als artistes, per la acurada representació de l’obra.

Podem dir, en definitiva, que el que es va poder veure a l’escenari, va ser un gran treball de la companyia Compàs et Plume que ha aprofitat de valent tota la residència al centre cívic Besòs.

Funció la Catalana dice no II

La Catalana dice no! serà representada per altres teatres i espais culturals de Barcelona i rodalies. Nosaltres us n’anirem informant!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under La catalana dice no

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s