La delicadesa i emoció a la presentació de La Llorona

El passat 3 de juliol es va estrenar l’últim dels projectes que han participat de la convocatòria de residències vinculades al flamenc, (in)fusiona’t 2014.

DSC_0552L’inici de La Llorona, ja feia intuir que ens trobàvem davant d’un espectacle intimista i arriscat, on el marge d’error era mínim: només la veu de Mariola Membrives, el contrabaix de Masa Kamaguchi i les projeccions audiovisuals de Ruben Ventura eren els protagonistes de la música de La Llorona. A l’escenari els acompanyaven unes bombetes que s’encenien a mesura que les cançons anàven passant.

Des de la primera peça, la càlida veu de Mariola Membrives juntament amb la senzillesa escenogràfica i les notes de l’excel·lent contrabaix, va hipnotitzar al públic, que va anar resseguint les diferents cançons que feien il·luminar l’atretzzo que penjava de l’escenari.

La sala va vestir-se de flamenc, jazz i blues que s’acompanyaven amb unes projeccions audiovisuals impactants, que ens transportàven a la naturalesa del mar i el bosc.

Un espectacle intimista que va arribar a l’ànima de tots els assistents que van poder viure una experiència artística de molta qualitat i delicadesa.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under La Llorona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s