Convocatòria oberta

(in) fusiona’t 2017-

Convocatòria de residències artístiques per a projectes escènics vinculats al flamenc

convocatòria_INFUSIONA'T_2017_A3

Fins el 31 de desembre estarà oberta la convocatòria per a persones i/o companyies amb projectes escènics vinculats al flamenc que vulguin realitzar una residència artística al centre cívic Besòs.

La convocatòria s’adreça a creadors, grups, companyies i col·lectius que estiguin treballant en una proposta escènica vinculada al flamenc: des d’una actuació de dansa teatre a una “performance” audiovisual, passant pel quadre flamenc més clàssic.

Entre totes les propostes rebudes, el Centre Cívic [CCB en endavant] en seleccionarà tres valorant la qualitat, la innovació i la experimentació.

Les propostes seleccionades entraran en el pla de suport i assessorament a la creació del centre, que ofereix:

  • Un espai de creació al CCB durant tres mesos (entre gener i juny de 2017).
  • Possibilitat d’assessorament escènic durant el procés de creació per part d’un professional vinculat al centre.
  • Suport tècnic per part del personal del CCB :

Posada en escena del projecte durant la creació (banc de proves), sonorització i il·luminació de l’espectacle, així com un assaig general previ a l’actuació.

  • Exhibició: inclusió de l’espectacle seleccionat en l’agenda cultural del centre, formant part de la programació de flamenc durant el segon trimestre de 2016.
  • Difusió i comunicació del projecte durant la residència fins a la presentació de l’espectacle. Assessorament en matèria de comunicació i presència a les plataformes 2.0. L’evolució de la proposta es podrà seguir a la web wordpress.com
  • Imatge: Els seleccionats tindran dret a una sessió fotogràfica i se’ls farà entrega d’una part editada. Les imatges quedaran també a lliure disposició del centre.
  • Suport en la promoció i posicionament de la proposta dins del circuit cultural flamenc en què està emmarcat el CCB .

 Entre les tres propostes seleccionades (un cop acomplerts els compromisos d’ambdues parts) un jurat integrat per tres membres especialitzats en flamenc, programació cultural i mitjans de comunicació, en triarà una. Aquesta proposta serà inclosa en la programació de la 15ª edició del Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca, que se celebrarà al CCB durant el mes de novembre de 2017.

Consulteu les bases premen AQUÍ

Anuncis